Πέμπτη απόγευμα και δεν μπορόυσαμε με τίποτα να χάσουμε το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Apivita στο ξενοδοχείο Alasia στη Λεμεσό, όντας και οι δύο φανατικές των φυσικών οργανικών προιόντων! Εκεί συναντήσαμε τη Στάλω Πετρίδη, μέλος της διοίκησης της εταιρείας ΔΡΟΓΟΦΑΡΜΑ, η οπόια μας μίλησε για την εταιρεία αλλά και για νέα πρϊόντα της.

image

image

image

image

gold necklace, Watermelon bracelets and chiffon shirt all from Ermarolla / white denim from Forever21 / shoes from ALDO

Μεταξύ άλλων, η Στάλω μας τόνισε τη σημασία της αντιλιακής προστασίας ολόχρονα. “Μπορεί ο καιρός να μας ξεγελάει κάποιες φορές αλλά η αντιλιακή προστασία, ειδικά στο πρόσωπο, είναι απαραίτητη ακόμη και τους χειμερινόυς μήνες”, μας λέει και μας προτείνει την Suncare κρέμα προσώπου με χρώμα με SPF30. “Η συγκεκριμένη προστατεύει φυσικά απο την UVA και UVB ακτινοβολία και τη φωτογήρανση, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κάλυψη, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υγίη ματ όψη. Χαρέιτε τον ήλιο άφοβα!!”

Καθώς μας μιλούσε μπορέσαμε εύκολα να διακρίνουμε την μεγάλη αγάπη της για τη δουλεία της, αλλά ταυτόχρονα και την αγάπη της για τη μόδα. Χαμογελαστή μέσα στο petrol chiffon πουκάμισο της, συνδιασμένο με χρυσά accessories, δέιχνει να ξέρει καλά τις τάσεις τις μόδας, αλλά και να τις υιοθετεί σωστά βάση του δικού της στύλ.

Have a lovely weekend everyone!
Love, the ponytails x

Info
Apivita Cyprus